ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Tελευταια καιρικα νεα για 25-27/2 (Ανανέωση 1η)

1ον) Συνεχίζεται η τάση για αξιόλογες χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Μάλιστα η πιθανότητα ξεπερνά το 90% και έτσι σχεδόν έχει ''κλειδώσει'' το γεγονός ότι την Δευτέρα και την Τριτη μεγάλο μερος αυτων των περιοχων θα χιονιστει και κατα μεγαλη πιθανότητα θα υπάρξει και χιονοστρωση (οσο πιο μακρια απο την θαλασσα τοσο καλυτερα).
meteociel.fr

2ον) Η περιοχη της Θεσσαλιας συνεχιζει να βρισκεται σε τροχια χιονοπτωσεων σε ημιορεινες περιοχες κατα 80% ενω και πεδινα τμηματα των Τρικαλων και της Καρδιτσας ισως κερδισουν την μαχη. Για την περιοχη της Λαρισας οι πιθανοτητες ειναι ακομα μετριες. Οσο μακρια απο την θαλασσα τοσο αυξανει η πιθανοτητα αυτη.

3ον) Απο την περιοχη του Βολου και νοτιοτερα σχεδον εχει ''κλειδωσει΄΄ οτι τα χιονια θα περιοριστουν σε ορεινες περιοχες αλλα θα ειναι εντονα.

4ον) Οι πιθανοτητες χιονοπτωσεων απο μια συνοψη των μεγαλυτερων μοντελων ειναι αυτη τη στιγμη 90% για τη Μακεδονια και Θρακη, 60% για το εσωτερικο της Θεσσαλιας και 0% για περιοχες απο το Βολο και νοτιοτερα.

5ον) Οι χιονοστρωσεις οπου σημειωθουν θα ''κλειδωσουν'' ενα 24ωρο πριν την εναρξη των φαινομενων.

6ον) Οι τυπικες αποκλισεις και στις θερμοκρασιες αλλα και στα γεωδυναμικα στα 5000m υψομετρο ειναι εμφανεις για την περιοδο ενδιαφεροντος 25-27/2 οποτε αφηνουμε ακομα ανοιχτα καποια ενδεχομενα αλλαγης των προγνωστικων στοιχειων. Το κυμα δριμύτατου ψυχους ειναι τοσο εντονο που αλλαγες 50-150km στην πορεια του φερνει μεγαλες αλλαγες στις θερμοκρασιες βασικα και στον υετο δευτερευοντος. Για το λογο αυτο προτεινω να μην δωσετε σημασια σε βιαστικες εκτιμησεις του καιρου. Ειναι μια πολυ σπανια περιπτωση τοσο εντονου ψυχους και τα προγνωστικα μοντελα προχωρουν αργα στην αποκρυπτογραφηση του.

7ον) Προσοχη στις πηγες ενημερωσης σας ειναι συνηθες στην χωρα μας οι αξιοπιστοι προγνωστες να αποφευγονται ενω οι τσαρλατανοι , μη γνωστες του αντικειμενου να προωθουνται και να υποστηριζονται.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ : Panakoglou Vassilis / Πανάκογλου Βασίλειος για το ΕΜΚ Λαρισας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video