ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ήταν προδιαγεγραμμένο το τέλος της ΠΑΕ Βέροια...


Μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα, όμως όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, η ΒΕΡΟΙΑ, η θρυλική βασίλισσα του βορρά, ύστερα από έξι περίπου δεκαετίες, «ρίχνει» αυλαία βάζοντας τέλος σε μια ευδόκιμη παρουσία 57 χρόνων στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

***

Στα 57 χρόνια της διαδρομής της στον χώρο του ποδοσφαίρου, η ΒΕΡΟΙΑ γαλούχησε γενιές και γενιές φιλάθλων που χαίρονταν με τις επιτυχίες και πικραίνονταν στις αποτυχίες της, που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ήταν επαναλαμβανόμενες.

***

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τελευταία η πάλε ποτέ θρυλική βασίλισσα του βορρά είχε πάψει να εμπνέει.

***

Οι άδειες κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου στα εντός έδρας παιχνίδια το φώναζαν.

***

Ο βεροιώτης φιλάθλος που χρόνια τώρα είχε συνηθίσει την ομάδα της πόλης του να πορεύεται με αξιοπρέπεια, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, όταν πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία, έβλεπε ανθρώπους που είχαν εμφανιστεί από το πουθενά και δεν είχαν, αλλά όπως αποδεικνύεται ούτε και απέκτησαν ποτέ δέσιμο με την ομάδα του, να την οδηγούν σε κακοτράχαλα και επικίνδυνα μονοπάτια και επαναστατούσε.

***

Ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η προσωπική τους ανέλιξη στο χώρο του ποδοσφαίρου και ίσως όχι μόνο, μέσα από την αίγλη και την λαμπρή ιστορία της ΒΕΡΟΙΑΣ.

***

Το αποτέλεσμα για την τύχη της ΒΕΡΟΙΑΣ είχε προδιαγραφεί από την στιγμή που ο κατουσία και όχι κατ' ευθυμισμό, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε στον δρόμο της.

***

Η κατάσταση, στο σημείο που έχει οδηγήσει την ομάδα ο άνθρωπος που «κακή τη τύχη» έλαχε πριν τρία περίπου χρόνια στο δρόμο της είναι μη αναστρέψιμη και θύματα δεν είναι μόνο οι βεροιώτες φίλαθλοι που βλέπουν μία ένδοξη ιστορία έξι περίπου δεκαετιών, μέσα σε τρία χρόνια να μπαίνει στο περιθώριο, αλλά και 20 περίπου νεαροί ποδοσφαιριστές που πίστεψαν στις υποσχέσεις του και θέλησαν να χρησιμοποιήσουν την ΒΕΡΟΙΑ σαν εφαλτήριο της καριέρας τους και σήμερα βρίσκονται δίχως ομάδα.

***

Το κεφάλαιο λοιπόν ΒΕΡΟΙΑ, όπως το γνωρίζαμε, κλείνει και αυτό που χρειάζεται τις επόμενες ημέρες είναι να παραμείνει ζωντανό το ενδιαφέρον των ανθρώπων που δημιούργησαν την άτυπη επιτροπή σωτηρίας για να φτιάξουν τον νέο ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο της πόλης τους καθαρό, δίχως τις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις που δημιούργησε η αλόγιστη τακτική αυτών που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια την ομάδα.

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video