ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα...


Μια θεάρεστη ζηλευτή κόρη του Πλανήτη μας, μεταλλαγμένη από τα παιδιά της, σε ταπεινωμένη, σε πόρνη και ζητιάνα  

Είναι κανείς εδώ; Ακούει κανείς; Έμεινε κανείς ξύπνος; (22ο)

για να δει και να ακούσει πως σε μια κοινωνία αποπροσανατολισμένη, η κομματική…, «αριστερή» αυτή τη φορά, αθλιότητα αναπαράγει την αθλιότητα με:
Νόμος του κράτους η αλλαγή φύλου στα 15

«Περισσότερο φως, ηλεκτρολόγε, στη σκηνή! Πως θες, δραματουργοί κι ηθοποιοί, να δείξουμε τ’ αντικαθρέφτισμα του κόσμου, μέσα στο μισοσκόταδο; Τούτο το σύθαμπο καλεί σε ύπνο. Ενώ εμείς θέλουμε ξύπνιους θεατές-κι ακόμα πιο πολύ: ξυπνούς! Κάν’τους να ονειρευτούν στο πλέριο φως!…» (Μπ. Μπρεχτ).

Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης-συγγραφέας Βάιος Φασούλας

Είναι κανείς εδώ; Ακούει κανείς; Βλέπετε, εσείς ρεεεεεε, που μέσα στην κομματική αντράλα σιγοψιθυρίζετε που να’ ναι ο λύκος, πουθενά φως; Ή η σκιά του νέου «Νόμου του κράτους η αλλαγή φύλου στα 15» έχει ρίξει τα δικά της σκοτάδια μέσω του πάλαι ποτέ «συντρόφου» της αρρωστημένης «ανανεωτικής αριστεράς» του άλλοτε ΚΚΕΕσωτερικού, κυρίου Σταύρου Κοντονή, Ζακυνθινός υπουργός δικαιοσύνης ντε…!

Τρομάρα μας! Κρίμα στα χαμένα όνειρα!

Κρίμα στους χαμένους κόπους! Κρίμα στα χαμένα χρόνια! Μπράβο στην ολόκληρη κομματική σαβούρα της «ανανεωτικής αριστεράς» που πρωταγωνιστεί στο έτσι και αλλιώς διεφθαρμένο κομματικό προσκήνιο, το οποίο ο Σύριζα, με τον νέο νόμο το αξιοποιεί δεόντως? κάτι ψηφαλάκια και από κει μπορεί να αρπάξει.

Έρμη Ελλάδα! Έχεις γιομίσει από ανήθικους υπουργικούς νόμους. Με κάθε κυβέρνηση έχεις τους άσχετους και τους μη κοινωνικοποιημένους και επικίνδυνους υπουργούς της και κάθε φορά ό, τι τους αρέσει κατεβάζει η άδοξη κούτρα τους φτιάχνοντας έναν νόμο όχι για το νόμο αλλά για τη δική τους προσωπική και κομματική φιλοδοξία. Φτάνει να ακούνε «νόμος του τάδε υπουργού» κι εμείς προσθέτουμε, νόμος του τάδε ανήθικου υπουργού.

Δηλαδή για κάθε 3,5 ημερολογιακές ημέρες ψηφίζεται κι ένας νόμος. Νόμος που εξυπηρετεί την κάθε κυβέρνηση και επιβαρύνει την ελληνική κοινωνία. Βρείτε από το 1974 μέχρι σήμερα πόσες χιλιάδες νόμοι έχουν ψηφιστεί και πόσοι εξ αυτών είναι ηθικοί!!

Πόσο να αντέξεις κι εσύ καημένη Ελλάδα! Σε τόση φασαρία για το πάπλωμα? σε τόσο πολύ μελάνι που χύθηκε? σε τόσο πολύ καπνό με περίεργους χρωματισμούς από τις ροζέ καμινάδες του κομματικού «κράτους» των «αριστερών» πατρικίων αυτή τη φορά. Πολύ «κοσμοπολίτικη» ευρωπανούκλα ραντισμένη με άρωμα «ευρωπολιτισμού». Ένα μωσαϊκό κουβάρι που θα το ζήλευαν μούσες και θεοί παλιότερης εποχής.

Και τι δεν ακούσαμε αυτές τις μέρες. Καυγάδες, γελοιοποιήσεις σε μεγάλη κλίμακα, φτάνει να αναφέρουμε «αντιπαραθέσεις» «πολιτικών» αρχηγών κομμάτων, ψεύτικες όσο και πεθαμένες. Η εκκλησία και αυτή στο ύψος της. Και καλά κάνει.

Θα έκανε ακόμα καλλίτερα αν βοηθούσε τη Χώρα με άλλους επίγειους τρόπους. Βέβαια είχε και απολαυστικά εφέ με την επιστολή του κυρίου Αμβρόσιου προς τον κύριο Ραγκούση: «Κηπουρέ του ΓΑΠ θα σε αποκαλέσω Άθλιο και τρισάθλιο άνθρωπο! Ευτελή και φθηνό συκοφάντη! Φαντασιόπληκτο Ματάκια! Δειλό ανθρωπάκι!».

Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα. Με τους ανήθικους και ηθικούς. Τους φυσικούς και αφύσικους? τους πιστούς και άπιστους? τους άνεργους και εργαζόμενους? τους αριστερούς και δεξιούς. Με όλους αυτούς μπορεί να επιζήσει και να βρίσκει λύσεις η Ελλάδα. Με εκείνους που δε μπορεί να βρει λύσεις ποτέ είναι τα λαμόγια, οι σφετεριστές, κλέφτες και απατεώνες που μέσα από διάφορα προπετάσματα καπνού αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα δρώμενα. Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα.

Μια θεάρεστη ζηλευτή κόρη του Πλανήτη μας, μεταλλαγμένη από τα παιδιά της, σε ταπεινωμένη, σε πόρνη και ζητιάνα.

Κλείνοντας όσο αφορά τους βολευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο του αίσχους και της ντροπής, με πρώτους τους συριζαίους, είναι βολευτές της οκάς, της αποστροφής και της αποδοκιμασίας και στερούνται κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας (για να μην πούμε κάτι άλλο).

Επιπλέον αυτό το νομοσχέδιο, το εκτός τόπου και χρόνου, εκ των πραγμάτων αποτελεί προπέτασμα καπνού - αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα της Χώρας και για το λόγο αυτό είναι άχρηστοι όσο και επικίνδυνοι να εξουσιάζουν την πατρίδα μας.

Βέβαια στην «ΕΕ» επιτρέπονται όλα τα ανήθικα, αφύσικα και ατέρμονα πράγματα, φτάνει να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν «μαμάδες» και «μπαμπάδες» που μεγαλώνουν παιδιά και είναι και οι δυο αρσενικοί!! Είπαμε σεβασμός στο συνάνθρωπό μας και στις ιδιαιτερότητες του, αλλά από κει και μετά χαλάει το πράγμα και χαλάει δραματικά με νόμους και άλλα.

Αυτοί που πρωταγωνιστούν στο άθλιο της αθλιότητας αναστατώνοντας έτσι και αλλιώς την αναστατωμένη ελληνική κοινωνία, το «κερασάκι» της αθλιότητας το χρεώνεται πρώτος ο κύριος Τσίπρας, τα συνεπακόλουθα τσιράκια του και λοιποί πραίτορες χαμαιλεόντων κομμάτων? μια πανσπερμία ξεθωριασμένων χρωμάτων σκεπασμένη με δημοκρατικό μανδύα… χαρείτε τους.

Ε.Ε. – Ελλάδα, Τρίκαλα  Οκτώβριος 12  2017 www.fasoulas.de  vaios@fasoulas.de
 
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video