ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» το αγοράκι 2,5 ετών που βρέθηκε μόνο του στη Λάρισα

Στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» το αγοράκι 2,5 ετών που βρέθηκε μόνο του στη Λάρισα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αγοριού 2,5 ετών που βρέθηκε να περιπλανάται μόνο του στις 5 Ιουλίου 2017 στην περιοχή της Λάρισας, θα ήθελε να ενημερώσει ότι το παιδί βρίσκεται υπό την προστασία και τη φροντίδα του οργανισμού από τις πρώτες ώρες του εντοπισμού του. Παράλληλα έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας SIRENE από το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς και οι συγγενείς του.

Μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκαν στη δημοσιότητα, χθες 17 Αυγούστου, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, φωτογραφίες του ανήλικου αγοριού, ηλικίας δυόμιση ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε από πολίτη, σε καλή κατάσταση υγείας, να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο, στις 05 Ιουλίου 2017, στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου αγοριού, καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη. Επίσης μπορείτε να καλέσετε και στο Τμήμα Αναζητήσεων στο 210-6476289.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video