ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωσαν Τζόκιτς τα Τρίκαλα - Με Ορτέγκα 1-0 έχασαν από ΟΦΗ σε φιλικό


Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο πολύπειρος μέσος, Μίλος Τζόκιτς, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΠΑΕ.

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την απόκτηση του 30χρονου Σέρβου, Μίλος Τζόκιτς, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Μίλος Τζόκιτς.

Ο 30χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε FK Metalac Gornji Milanovac, FK Dinamo Vranje, FK Olimpik Sarajevo, FK Cukaricki Stankom, FK BASK, Szolnoki MAV FC, Vasas SC, FC Metalurh Zaporizhya και Λαμία».





Με Ορτέγκα ο ΟΦΗ, 1-0 τα Τρίκαλα

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα στο Καρπενήσι, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 23ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης ο Ισπανός εξτρέμ, Αρμίτσε Ορτέγκα. (PHOTO)

AdTech Ad
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο ΟΦΗ στο νικηφόρο (1-0) του φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 23ο λεπτό ο Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός εξτρέμ άλλαξε τη μπάλα με τον Σιώπη, μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, με εξαίρερη τον Ζιαμπάρη, που είχε ενοχλήσεις στη μέση.


 
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
7' H πρώτη απειλητική φάση από πλευράς ΟΦΗ. Σουτ του Κουσκουνά, η μπάλα έφυγε άουτ.

11' Σέντρα του Ορτέγκα, προβολή του Περογαμβράκη, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.

20' Ωραία ανάπτυξη από τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μονιάκη για τον Κουσκουνά, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, αλλά έδιωξε ο Αθανασόπουλος.

23' Εξαιρετικό γκολ από τον Ορτέγκα για τον ΟΦΗ! Ο Ισπανός εξτρέμ του ΟΦΗ άλλαξε τη μπάλα με το Σιώπη, μπήκε στην περιοχή και με ένα σουτ - κεραυνό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

30' Η πρώτη απειλητική φάση για τα Τρίκαλα. Απευθείας φάουλ του Μίλιεβιτς, η μπάλα άουτ.

32' Φάση διαρκείας στα καρέ των Τρικάλων. Σέντρα του Μονιάκη, έδιωξε ασταθώς ο Αθανασόπουλος και ο Ορτέγκα που ήταν σε θέση βολής δεν πρόλαβε να στειλει την μπάλα στα δίχτυα.

60' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Ογκμποε, δεν βρήκε στόχο.

70' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κόρνερ του Λεάλ, ο Μάνος πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.

83' Πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Πουρτουλίδη να σουτάρει απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου: Αθανασόπουλος (32' Βουτσελάς, 60' Αποστολίδης), Βέρτζος (46' Γιαννίτσης), Κοτσώνης (60' Ζήσης), Πάνος (60' Μυρσινιάς), Γκόλιας (60' Χιντζίδης), Αναστασόπουλος (76' Παρθένης), Τσιάρας (74' Μανώλης), Γροντής (68' Κατσαντώνης), Μίλιεβιτς (46' Γκαλίτσιος), Τσίπρας (46' Ζγκούρι), Καπός (60' Ντιατά).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (46' Δερμιτζάκης), Σιώπης (46' Πολάκης), Μονιάκης (46' Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Χαντί (46' Λεάλ), Οικονόμου (46' Κοντογιάννης, 72' Παπατόλιος), Περογαμβράκης (46' Μάρτος), Κουσκουνάς (46' Μάνος), Ορτέγκα (46' Όγκμποε).

 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video