ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πέρασε και απ' το Ελ Πάσο ο ΑΟ Τρίκαλα κερδίζοντας την Καλλιθέα με 0-1


Τι και αν αποχώρησε ένας από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες, ο Χαβιέ Μπαλμπόα, τι και αν είχε προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες, βλ. Βέρτζος, Μπαϊκαρά και Ρομπέρ, τι και αν έλυσαν τα συμβόλαια τους οι Μαχαμάτ, Νταμαχού και Παπαδόπουλος ο ΑΟ Τρίκαλα δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι «κυανέρυθροι» πέρασαν και από το Ελ Πάσο, κερδίζοντας την Καλλιθέα με 0-1 και σκόρερ τον Παντελή Ριζογιάννη και θα κλείσουν την σεζόν την επόμενη Κυριακή με εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Βεβαίως το μυαλό είναι κυρίως στην επόμενη μέρα και τις διοικητικές εξελίξεις όπου άπαντες εύχονται να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον ΑΟΤ με τους παίκτες να στέλνουν για ακόμη μια Κυριακή… μήνυμα.

Το φιλμ του αγώνα

2' O Μασέδο κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει.
10 Νέο σουτ του Μασέδο μετά από ατομική προσπάθεια αλλά ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ
13΄Πρώτη επιθετική προσπάθεια για τον ΑΟΤ με σέντρα σουτ του Ριζογιάννη που πέρασε άουτ
18 Καλή προσπάθεια για την Καλλιθέα. Ο Γκίνης αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, σουτάρει απο μακριά και ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει.
34 Πρώτη πολυ καλή στιγμή για τον ΑΟΤ. Ο Αρναρέλλης εκτελεί φάουλ και η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια
37 Ο Ντιακιτέ έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Τζοβάρας σφύριξε καθυστερημένα πέναλτι. Ο Ριζογιάννης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1
42 Καλη στιγμη για την Καλλιθέα. Ο Σταματάκος πλασάρει αλλά και πάλι ο Αθανασόπουλος διώχνει
44 Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα αλλά το σουτ του Συριόπουλου βρήκε δοκάρι
47 Σέντρα Στεφάνοβιτς από αριστερά, ο Κουσκουνάς μπροστά στο τέρμα δεν μπορεί να βρει καλά την μπάλα
51 Ωραία σέντρα από τον Γκόλια αλλά ο Γιαννιτσάνης από καλή θέση δε μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά
56 Από εκτέλεση φάουλ του Σταμόπουλου και κεφαλιά του Τσώνη η μπάλα σταματάει στο δοκάρι
60 Καλό σουτ του Καντέ με τη μπάλα να περνά άουτ
69 Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ με τον Κουσκουνά ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
72΄Σουτ του Σταμόπουλου έβγαλε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ (79΄Γκέτσι), Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Μασέδο, Σταματάκος (64΄Μπέλης), Γκίνη, Τσώνης, Τσίπρας

ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (86΄Καμπλιώνης), Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Γκόλιας, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς (72΄Καρίκι), Γιαννιτσάνης (68΄Λαμπάκης), Κουσκουνάς

Τα αποτελέσματα

Απόλλων Σμ. – Χανιά 3-0
Καλλιθέα – ΑΟ Τρίκαλα 0-1
Σπάρτη – Λαμία 0-1
Παναιγιάλειος – Ελευσίνα 4-0
Αν. Καρδίτσας – ΟΦΗ 0-2
Αιγινιακός – Αχαρναϊκός 3-1
Κισσαμικός – Πανσερραϊκός 1-1




Αμανατίδης: «Τα Τρίκαλα έκαναν πρωταθλητισμό»


Με το διπλό πέρασε από την Καλλιθέα ο ΑΟΤ, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (4/6) άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με το 1-0 χάρις στο εύστοχο πέναλτι του Ριζογιάννη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Αμανατίδης ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάνοντας αναφορά στον Βασίλη Γκόλια και στη συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια τόσο για την ομάδα του όσο και για την Καλλιθέα.

Αρχικά δήλωσε: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, να ευχηθώ στον Βασιλη Γκόλια να είναι ευτυχισμένος.

Παντρεύεται την επόμενη Κυριακή. Να είναι περήφανος για τη μπάλα που παίζει και τον χαρακτήρα που έχει.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, υπήρχε άγχος και μία δυσκολία με τον καιρό. Μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην αρχή με τη βροχή και τον ήλιο.

Γι’ αυτό δεν προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο. Οι παίκτες μας προσπάθησαν να κάνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο κόντρα σε μία καλή ομάδα.

Η βαθμολογική θέση της Καλλιθέας την αδικεί, όπως αδικεί και την ομάδα μου. Τα Τρίκαλα έκαναν πρωταθλητισμό. Μας μένει αυτή η εικόνα. Με γυμνό μάτι και βλέπει κανείς ότι χρειάζονται λίγες προσθήκες για να αλλάξουμε κατηγορία. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στην τελική πάσα, νομίζω ότι το παιχνίδι θα τελείωνε νωρίτερα. Μένει μία αγωνιστική, πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα μας. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι η σεζόν τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Να τελειώσουμε με μία ευχή, αυτό το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο. Τα καλύτερα για την Καλλιθέα, είναι ομάδα με ιστορία και ένα εξαιρετικό γήπεδο. Έχω δουλέψει εδώ».



Για το αν τα Τρίκαλα και οι Καλλιθέα είναι οι δύο ομάδες που πρέπει να αισθάνονται περισσότερο αδικημένες από τη βαθμολογική τους συγκομιδή είπε: Ναι, το πιστεύω.

Για το γήπεδο, το οποίο παρά τη βροχή ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, σχολίασε: «Έτσι πρέπει να είναι όλα τα γήπεδα».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video