ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άνοιγμα σε Μποτσιβάλη απευθύνει ο πρόεδρος της ΔΕ της Νίκης Θ. Τζήμας για συνάντηση σχετικά με την 3η ομάδα στον Βόλο

Άνοιγμα σε Μποτσιβάλη απευθύνει ο πρόεδρος της ΔΕ της Νίκης Θ. Τζήμας για συνάντηση σχετικά με την 3η ομάδα στον Βόλο

Κάλεσμα στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη για συνάντηση σχετικά με την τρίτη ομάδα στον Βόλο απευθύνει ο Θανάσης Τζήμας. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης προτείνει στον ομόλογό του στον Ολυμπιακό να βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη και αναμένεται η απάντησή του, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες στη «Θ».
Η φημολογία περί ύπαρξης και τρίτης ομάδας από τον Βόλο στην Γ’ Εθνική φουντώνει τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με αυτή, η Πύδνα θα έρθει στην πόλη μας και θα μετονομαστεί Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Βόλος» έχοντας έδρα μάλλον το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Μάλιστα χθες έκανε την εμφάνισή της και σχετική ιστοσελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση «volosps.gr», όπου προαναγγέλλει ότι θα καταγράφει όλες τις ειδήσεις αναφορικά με τη συγκεκριμένη ομάδα.
Τα παραπάνω δραστηριοποίησαν τον Θανάση Τζήμα, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, προκειμένου να συζητήσουν από κοινού το τι θα πράξουν μετά από τις τελευταίες εξελίξεις για τον τρίτο πόλο στην πόλη μας. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης τόνισε χαρακτηριστικά στη «Θ»:
«Απευθύνω κάλεσμα προς τον κ. Μποτσιβάλη για συνάντηση την Τρίτη εν όψει των νέων δεδομένων για το βολιώτικο ποδόσφαιρο και την τρίτη ομάδα. Στη συνάντηση αυτή θα αναλυθούν τα νέα δεδομένα για το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Τόσο ο κ. Μποτσιβάλης όσο και εγώ προσωπικά πιστεύουμε ακράδαντα μετά τις συναντήσεις των τελευταίων ωρών, ότι στόχος κάποιων είναι να βάλουν να περιπέτειες τους δύο τεράστιους συλλόγους της πόλης, της Νίκης και του Ολυμπιακού»
«Οι μάσκες έπεσαν» συνεχίζει ο ίδιος. «Τα τεχνάσματα περί δήθεν μιας ομάδας στην πόλη έχουν μόνο ένα στόχο: τη συνένωση των δύο ιστορικών συλλόγων και τη δίψας του κόσμου οι οποίοι προσδοκούν να δουν τις ομάδες σε ανώτερη κατηγορία.
Ακολούθως από τα γεγονότα τόσο στον Ολυμπιακό όσο και τη Νίκη αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάποιοι ήθελαν για τη φετινή χρονιά οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Αντιλαμβανόμενοι προφανώς και οι δύο πρόεδροι τον ορατό κίνδυνο αυτό προτείνω να γίνει αυτή η συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να αναλυθούν όλα τα νέα δεδομένα».
Μετά από τα παραπάνω αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και δεν εμφανίζονται θετικοί στην ύπαρξη τρίτου πόλου στο βολιώτικο ποδόσφαιρο στην Γ’ Εθνική. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε αν ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού αποδεχθεί την πρόταση του Θανάση Τζήμα και οι δύο παράγοντες συναντηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

 

Με αλλαγές  στην ενδεκάδα
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί κόντρα στους Μαύρους Αετούς η Νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Ξηροφώτος σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Βαγγέλη Ράπτη, Στέλιο Αλεξανδρή, Άγγελο Ματθαίου και Αλέξανδρο Τσιανάκα, με τους δύο τελευταίους όμως να μην είναι απόλυτα σίγουροι για την ενδεκάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπολογίζονται ο Κλεβί Κόλα που είναι τιμωρημένος και ο Νίκος Παπαγεωργίου λόγω τραυματισμού. Επίσης ενοχλήσεις έχει και ο Νίκος Παπαδήμας, με συνέπεια η συμμετοχή του στο αυριανό ματς να θεωρείται αμφίβολη.

Συλλυπητήρια Νίκης για τον Αλ. Σάμιο
Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέξανδρου Σάμιου εκφράζει ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Η ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σάμιου που έφυγε από κοντά μας, τη σύζυγό του και τους δύο γιους του. Ο κόσμος της Νίκης από χθες είναι φτωχότερος. Ο Αλέξανδρος Σάμιος υπήρξε όχι μόνο διαχρονικός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, αλλά εξαίρετος επαγγελματίας, ενώ πάντα συνέδραμε και βρισκόταν στο πλευρό της ομάδας».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video