ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρεκόρ συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο του Βόλου: Περισσότεροι από 1.700 δρομείς πλημμύρισαν την παραλία (photos, video)

Ρεκόρ συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο του Βόλου: Περισσότεροι από 1.700 δρομείς πλημμύρισαν την παραλία (photos, video)

Πλημμύρισε από δρομείς σήμερα το απόγευμα η πόλη για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου που ξεκίνησε από την παραλία. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στον ημιμαραθώνιο 21  χιλιομέτρων και στον δρόμο υγείας 5 χιλιομέτρων ενώ εκατοντάδες ήταν και τα παιδιά που συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα 500 μέτρων. Φίλοι και γνωστοί συγκεντρώθηκαν στον χώρο μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για να εμψυχώσουν τους δρομείς, οι οποίοι τρέχουν για τη συμμετοχή και όχι για το μετάλλιο.

Συνολικά συμμετείχαν 1700 δρομείς (συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών) και αναλυτικά 600 στον ημιμαραθώνιο 21 χλμ., 700 στον δρόμο υγείας 5 χλμ. και 400 παιδιά στον παιδικό αγώνα 500 μέτρων.

Η εκκίνηση για τον «3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου», με απόσταση 21  χιλιομέτρων,  έγινε στις 6  το απόγευμα από την παραλία Βόλου και ακολουθούν  τη διαδρομή  Πευκάκια – Αλυκές – Άγιο Στέφανος και επιστροφή με τερματισμό την παραλία (Ηρώων). Η εκκίνηση για τον «24ο Δρόμο Υγείας», με απόσταση 5 χιλιομέτρων,  έγινε στις 6:15 το απόγευμα  από την παραλία (Παπαστράτος) – Λιμεναρχείο – Παλιά και επιστροφή στην παραλία (Ηρώων). Νωρίτερα τα παιδιά είχαν ξεκινήσει από το ίδιο σημείο και έτρεξαν σε αγώνα 500 μέτρων.

Από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου ο ταμίας δήλωσε πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει πριν έξι μήνες και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Φέτος οι συμμετοχές έσπασαν ρεκόρ και ο λόγος όπως ανέφερε είναι πως πρόκειται για μια πολύ ωραία διαδρομή, σημείωσε πως ο Βόλος είναι μια πολύ όμορφη πόλη και στόχο του Συλλόγου είναι κάθε χρόνο οι συμμετοχές να αυξάνουν κατά 50%.

Αύριο θα  πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή της αδελφοποίησης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με το Σωματείο Δρομέων και άλλων αθλημάτων «Ευ Ζην» Λεμεσού. Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων στο «Μεταξουργείο», Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη, στις 11 το πρωί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video